Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.14 Cs.

Folytatódik a közös munka

Az elmúlt hónapokban számos nagyszabású rendezvényt valósított meg Abony Város Önkormányzata, melyekben az intézmények mellett jelentős részt vállaltak a helyi civil szervezetek.

Az egyesületek közül kiemelten sokat tett a sikerért az Abonyi Tarka Borjú Hagyományőrző Egyesület és annak elnöke Csányi Sándor.

 

A mai napon Pető Zsolt polgármester és Kókai- Dudinszky Anna Mónika alpolgármester kezdeményezett egyeztetést az év hátralévő részében megrendezésre kerülő programokról.

Pető Zsolt polgármester:

„Az Önkormányzat 2019 óta dolgozik Csányi Sanyi bácsival, aki sok ötlettel és kreativitással segíti a közös munkát. Az abonyi programkínálat bővítése mellett elértük, hogy a rendezvényeinkre más településekről is szívesen érkeznek látogatók. Ezzel jelentős lépést tettünk a programturizmus irányába, ami a településünk pozitív megítélése mellett a helyi gazdaság fejlesztését is elősegíti. Számtalan programterv van még hátra, melyhez jelentős hazai pályázati forrást vehetünk igénybe. A munka folytatódik és hamarosan a konkrét rendezvényekről is hírt adhatunk.”

936 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak