Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.11 H.

Partnerségi együttműködés dokumentuma

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

Abony Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 123/2021. (IX.30.) számú határozatában döntött a településkép védelméről szóló 28/2017. (XII.04.) önkormányzati rendeletének (Tkr) módosításáról. Jelen módosítás a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény változásának kötelező átvezetését, a településképi bejelentési és véleményezési eljárások körének módosítását tartalmazza. Egyéb tekintetben a hatályos Tkr-ben változtatás nem történik.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében a rendelet módosítását megelőzően a tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani. A munkaanyag jelen tájékoztatás mellékleteként megtekinthető.

Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében elsődlegesen elektronikus úton történik, valamint lakossági fórum keretében is tájékoztatást nyújtunk.

A módosítással kapcsolatos észrevételeiket elektronikus úton 2021. október 26-án 16 óráig küldhetik meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

A tájékoztató lakossági fórum időpontja: 2021. október 18. hétfőn 16 óra, helye: Abony Város Polgármesteri Hivatala, I. emelet 117.

Tekintettel a koronavírus-járvány ismételt terjedésére, az egészségügyi biztonsági intézkedések betartása érdekében a tájékoztató fórumot előzetes jelentkezéshez, regisztrációhoz kötjük. Kérjük, hogy részvételi szándékukat 2021. október 15-én 14. óráig jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

                                                                                      Pető Zsolt

                                                                                   polgármester

Kérjük kattintson IDE a partnerségi munkaanyag megtekintéséhez

769 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak