Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.05 K.

Remek hangulat Abonyban az Idősek Napján

Október 1-én az Idősek Napján Abony Város Önkormányzata támogatásával nagyszabású rendezvényt szerveztek a Varga István Városi Sportcsarnokban.

Több, mint ötszáz hatvan év feletti abonyi lakos fogadta el a meghívást, akik boldogan ünnepeltek ezen a délutánon és estén. Köszöntőt mondott Pető Zsolt, Abony Város polgármestere és Földi László országgyűlési képviselő. A rendezvényen hatalmas közönségsikert aratva lépett fel az Apostol Együttes. A zenekarral együtt énekelték a legendás zeneszámokat a jelenlévők. A koncert végén a vastaps sem maradt el. Ezek után az Innoven Kft jóvoltából fogyaszthatták el finom vacsorájukat a vendégek. Az asztalra jutott a tarka tortából is desszertnek, melyet a Sarokház Cukrászda készített. Az estét önfeledt örömtánc zárta. Csodálatos érzés volt látni a jelen lévők örömét.

Pető Zsolt polgármester: "Ezen az estén, délutánon az időseket ünnepelte Abony város közössége, rendhagyó módon köszöntöttük városunk idős polgárait az Idősek Világnapja alkalmából. A sportcsarnokban megrendezett ünnepségen nem csak a jelenlévő, hanem Abony minden 60 év feletti polgárát köszöntöttem. A városvezetésnek mindent meg kell tenni azért, hogy minden idős polgár úgy érezhesse, ez a város mindig, minden körülmények között az otthona. Olyan otthon, ahol biztonságban van, ahol barátok veszik körül, ahol jó érzés a közösségért tenni és ahol jó érzés a közösségre támaszkodni. A nagyszerű hangulatú programot követően az idős vendégek és a városvezetés is egyetértett abban, hogy szükség van az ilyen típusú rendezvényekre, ahol lehetőség nyílik a baráti beszélgetésekre és az oldott hangulatú szórakozásra.”

1122 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak