Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.08.11 Sze.

Folyamatban van a Taverna előtti vízelvezető rács cseréje

Sajnálatos módon a Városközpontban a buszpályaudvarról a főútra kivezető úton a csapadékvízelvezető rács meghibásodott, beszakadt, valamint az azt körbe vevő útfelület is megsérült.

 A közútkezelői feladatokkal megbízott cég, az ABOKOM Nonprofit Kft. munkatársai a hiba kijavítását megrendelték egy helyi vállalkozástól. Sajnálatos módon a faladat elvégzése hosszabb időt vesz majd igénybe, tekintettel arra, hogy a csatornarácsokat méretre szükséges legyártatni. Ezeket már megrendelte a Generál Kontakt Kft. A beépítés során figyelni kell majd arra, hogy szakaszosan végezzék el a feladatot, hiszen fontos, hogy a kihajtás legalább az egyik oldalon biztosított legyen, mind a buszok, mind pedig a személygépkocsik, egyéb járművek számára. A munkálatok során a rácsot körbe kell betonozni, ennek kötési ideje a tartósság érdekében több hét is lehet.

Az ABOKOM Nonprofit Kft. munkatársai az alábbi tájékoztatást adták lapunknak:

„A Taverna előtt vízelvezető rács kivitelezését a Generál-Kontakt Kft. végzi. Tájékoztatásuk szerint a  vízelvezető előre gyártott elemeinek beszerzése folyamatban van. Az anyag megérkezését követően meg fogják kezdeni a munkát, mely két ütemben történik a forgalom biztosítása érdekében. Így a kivitelezés kb. 6 hetet vesz  igénybe, figyelemmel a beton kötési idejére.”

A fentiek miatt kérik a lakosság türelmét és megértését, kérik, hogy vezessenek óvatosan a jelzett útszakaszon!

Abony Sajtó

1083 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak