Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.04.12 H.

Hivatali segítség

Megkezdődött a koronavírus elleni védőoltásra való regisztráció a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán ✅✅✅✅✅

Interneten, illetve az Abonyi Napló napokban kiadott nyomtatott lapszámában is megjelent az a felhívás, mely szerint Abony Város Polgármesteri Hivatalában segítik mindazok regisztrációját, akik a COVID elleni védőoltást kérik, de eddig nem volt lehetőségük technikai okok miatt jelentkezni. A múlt héten már többen jártak a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, ahol Mészáros Lászlóné Szerémi Anikó készséggel állt az ügyfelek rendelkezésére. A Polgármesteri Hivatal munkatársa elmondta, hogy az első napon két abonyi lakos regisztrációjában működött közre. Mindkettőjüknek csináltak E-mail címet, mert az sem állt rendelkezésre.

„Megkezdődött az oltásra történő regisztráció. Két abonyinak segítettünk, készítettünk nekik E-mail címet, mert nem volt nekik. Nagyon rugalmasan meg tudtunk oldani mindent, a regisztráció sikeres volt. Állunk ügyfeleink rendelkezésére a regisztrációval kapcsolatban az Ügyfélszolgálaton! Mindenben segítünk! Jó egészséget kívánok mindenkinek, és kitartást!”- mondta lapunknak Mészáros Lászlóné Szeremi Anikó

Dr. Gáspár Anita jegyző is fontosnak tartja, hogy minél többen regisztráljanak, illetve kapják meg a koronavírus elleni védőoltást.

„Mindenkit bíztatok arra, hogy vegye igénybe a regisztráció lehetőségét a védőoltásra. Amennyiben ez gondot okoz valaki számára, akkor segíteni tudunk az abonyiaknak a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán. Mindannyiunknak az az érdeke, hogy a járvány minél előbb véget érjen, és ehhez arra van szükség, hogy minél többen regisztráljanak, és kapják meg a védőoltást. Ezúttal is szeretném megköszönni magam és kollégáim, az abonyi lakosok nevében háziorvosainknak, az oltópontokon dolgozóknak, mentőseinknek, a tesztelést végzőknek, minden egészségügyi dolgozónak az áldozatos munkát, és kitartást kívánok kedves mindannyiuknak! Mindenki nagyon segítőkész, kedves, ez erőt ad a lakosságnak.”- mondta lapunknak Dr. Gáspár Anita jegyző.

Ne feledjék: A Polgármesteri Hivatal segítséget nyújt az oltási regisztrációban!

Tájékoztató oltási regisztrációval kapcsolatban

Tisztelt Lakosság!

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó SARS-CoV-2 koronavírus-világjárvány elleni védekezés meghatározó része hazánk lakosságának a koronavírus elleni védőoltással történő minél nagyobb arányú beoltottsága, amely elősegíti a koronavírus terjedésének megfékezését és a veszélyhelyzet miatti korlátozások idővel történő mérséklését, feloldását.

A koronavírus elleni védőoltásra már több, mint hárommillió ember regisztrált, akik közül több, mint 1,7 millióan már megkapták legalább az első védőoltást.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye szerint minden olyan 65 év feletti állampolgár, aki még nem regisztrált az oltásra, postai úton újra megkapja a regisztrációs lapot.

Ugyanakkor vannak olyan állampolgárok, akik nem rendelkeznek megfelelő eszközzel vagy digitális ismeretekkel, ezért nem tudtak még regisztrálni a vakcinainfo.gov.hu oldalon.

Abony város vezetése segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik szeretnének regisztrálni a koronavírus elleni oltásra, azonban fenti okok miatt ezt még nem tudták megtenni.

A Hivatal munkatársai segítséget nyújtanak a regisztrációhoz munkaidőben (hétfőn 8-18 óra, keddtől szerdáig 8-16 óra, csütörtökön 8-15 óra és pénteken 8-12.30 óra között) a járványügyi szabályok betartásával személyesen vagy meghatalmazott útján az ügyfélszolgálaton, vagy telefonon (53/360-135).

A jelentkezés során az alábbi adatokat kell megadni: név, lakcím, életkor, e-mail cím, telefonszám, TAJ szám, ezért a regisztrációhoz személyi igazolvány és lakcímkártya, TAJ szám, valamint E-mail cím, illetve, ha nem személyesen járnak el, meghatalmazás szükséges.

✅✅✅ Abban az esetben, ha az igénylőnek nincs E-mail címe, az adatvédelmi szabályok betartásával a Hivatal munkatársai segítenek azt létrehozni.

Abony, 2021. március 25.

Pető Zsolt polgármester és dr. Gáspár Anita jegyző

766 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak