Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.18 Cs.

Véget ért az Erdők Világnapja rajzpályázat

Szorgos kis kezek munkáit értékelték!

Az előző évekhez hasonlóan a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és AMI valamint az Abonyi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde ismét meghirdette az Erdők Világnapjához kapcsolódó közös rajzpályázatát. Március 21. az Erdők világnapja, melynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet az erdők megőrzésének és újratelepítésének fontosságára. Erdők nélkül nem létezhet élet a Földön, ezért fontos az, hogy már óvodás kortól tudatosítsuk azt, hogy mennyi mindent tehetnek az erdők védelméért.

A pályázatra nagyon sok, változatos technikával készült alkotás érkezett, így a zsűrinek nem volt egyszerű feladata. Az okleveleket, emléklapokat, tárgyi jutalmakat a gyermekek örömmel fogadták. Az óvodás korcsoport legjobbjai: Citromsárga csoport: Lengyel József, Balog Eliza Mira, Fekete Veronika, Grósz Kinga, Bordó csoport: Komáromi Tamás, Balla Anna, Lila csoport: Dávid Olívia.

Ezúton gratulálunk minden díjazottnak, résztvevőnek, köszönjük a gyermekek lelkiismeretes munkáját, a szülőknek a támogató részvételt! Külön kiemelten szeretnénk megköszönni a zsűrinek az értékelő munkáját, Dudinszky Mónika Anna Alpolgármester Asszonynak, Kálló Mariannának, a Gyulai iskola intézményvezetőjének, Sulyok Lászlóné Jutka néni, nyugdíjas óvodapedagógusnak. Külön köszönet Dudinszky Mónika Alpolgármester Asszonynak a különdíjáért, melyet Balog Eliza, citromsárga csoportos gyermek kapott.

A pályamunkák megtekinthetők lesznek az Abonyi Lajos Művelődési Ház és Könyvtár aulájában.

Agócs Annamária

Óvodapedagógus

49 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak