Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.11 Cs.

Közösen folytatjuk!

Séta a Parkerdőben és a Mikes-tó partján

Krupincza János képviselő társammal és Molnár Gábor Józseffel, a Pénzügyi Bizottság tagjával a Parkerdőben és a Mikes- tó partján tettünk egy sétát. Kimondhatatlanul jó érzés volt látni azt, hogy az újból megnyitott Parkerdő és a Mikes- tó fejlesztésekkel még szebbé és több sportolási lehetőséget kínáló területét milyen sokan használják.

Ottjártunkkor a parkerdőben a nyugdíjas óvónők tartottak vidám találkozót, a Mikes- tó körül egy somogyis osztály tartott testnevelés órát. Ahogyan az a képeken is látható, minden korosztály megtalálja mindkét helyen azt a területet, mely számára kellemes időtöltést biztosíthat. Nagyon jó érzés, hogy sok pozitív visszajelzést kapunk. Talán ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy jó úton járunk, a lakosság szereti és igénybe veszi a fejlesztések által megteremtett közösségi élmény lehetőségeket.

A Szeretlek Abony program nem áll meg. A 2019-ben meghirdetett „RÁZZUK FEL ABONYT!” jelmondat után a „FOLYTASSUK KÖZÖSEN!” gondolattal hívunk, kérünk, várunk mindenkit a közös gondolkodásra és közös tettekre. Ebben társam Krupincza János a 6-os választókerület képviselője és Molnár Gábor József, a Pénzügyi Bizottság tagjai is, aki az 5-ös választókerület képviselőjelöltjeként csatlakozott a Szeretlek Abony- VFE csapatához.

Pető Zsolt polgármester

52 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak