Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.15 H.

Gratulálok galambászainknak!

További sikereket kívánunk!

Nagyon jó érzés, hogy ilyen patinás, jól működő civil szervezettel büszkélkedhet Abony, mint a helyi galambász egyesület. Április 6-án tartották évértékelő vacsorával egybekötött rendezvényüket, melyre én magam is hivatalos voltam Korbély Csabáné önkormányzati képviselő asszonnyal, és Dudinszky Anna Mónika alpolgármester asszonnyal közösen.

A rendezvényen kerültek kiosztásra a díjak a legjobbak számára. Örömteli, és büszkeséggel tölt el az, hogy az ország egyik legmagasabb szintű galambász versenyét és kiállítását rendezik meg minden évben Abony városában. Ahogyan eddig is, ezek után is minden lehetséges támogatást meg fogunk adni galambászainknak a működéshez illetve rendezvényeik szervezéséhez.

A rendezvényen Korbély Csabáné képviselő asszony elevenítette fel a múltat. Korábban a művelődési ház munkatársaként, majd igazgatójaként segítette galambászainkat. A szervezet először szakkörként működött, nagy múltra tekint vissza, hiszen 1978-ban alakult. Az azóta eltelt időszakban a tagok mindent megtettek annak érdekében, hogy a szervezet továbbra is aktívan, és magas színvonalon működjön, szolgálva ezzel a helyi közösséget.

Köszönjük Deák Sándornak és az egyesület elnökségi tagjainak az odaadó munkáját! További sok szép sikert kívánok nekik Abony város lakossága nevében.

Pető Zsolt

polgármester

38 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak