Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.15 H.

Czagány Zsolt lakossági fóruma

Rengeteg lakossági probléma és megoldás felmerült

Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttek és megtiszteltek bizalmukkal!

Az ABOKOM Nonprofit Kft. épületében tartottam lakossági fórumot, melyen részt vett Pető Zsolt polgármester és Gáspár Csaba, az ABOKOM Nonprofit Kft. igazgatója is. Velük közösen adtunk választ a felmerülő kérdésekre és a problémák megoldását közösen szorgalmazzuk polgármester úrral. A lakosság részéről rengeteg segítő és építő jellegű kérdés, kérés, hozzászólás hangzott el, melyet ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek. A rendkívül jó hangulatú, baráti hangneműnek nevezhető fórumon Pető Zsolt beszélt az előttünk álló és megvalósult fejlesztésekről, a körzetemben történt fejlődésről, útépítésekről, illetve az előttünk álló feladatokról is.

Többek közt szó esett a MÁV állomáson tapasztalható állapotokról, mely megszüntetése érdekében közösen dolgozunk polgármester úrral. Hamarosan a képviselő- testület asztalára kerülhet az a megállapodás- tervezet, mely lehetővé teszi, hogy az ottani nem szerencsés állapotok megszűnjenek.

Polgármester úr kinyilvánította, hogy Ő polgármester- jelöltként az elkövetkező választások során csakis a saját csapatának tagjait kívánja támogatni. Ezúton köszönöm a megtisztelő bizalmat.

Örülök, hogy a Szeretlek Abony- VFE csapatának tagja lehetek továbbra is, és azt tudom ígérni Önöknek, hogy közösen folytatjuk! Kérem, továbbra is forduljanak hozzám bizalommal, Önökért dolgozom.

Czagány Zsolt

önkormányzati képviselő

40 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak