Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.19 K.

Köszönjük Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő felajánlását!

Hatalmas felajánlás érkezett a doktornőtől

"Köszönjük szépen Doktornő! Nagyon megható cselekedet, végtelenül hálásak vagyunk érte! Szeretettel üdvözlöm ezúton is és kívánok további töretlen áldozatos munkát, jó egészséget!" - Pető Zsolt polgármester

Csodálatos felajánlással érkezett Dr. Imreh Zsuzsanna doktornő

Március 19-én Szeremi Anikó koordinátornak 100.000 forintos felajánlást adott Dr. Imreh Zsuzsanna csecsemő és gyermekgyógyász háziorvosunk az Ifjabb Drávay József Salgóbányai Ifjúsági Tábor javára.

A nemes felajánlásból az étkező és konyha felújításához és korszerűbbé tételéhez szükséges eszközöket vásárolnak. Doktornő már számtalan esetben segített adományokkal, mind városa, mind pedig a kis paciensei javára. Az adományozó elmondta, hogy ugyan nem szeret szerepelni közösségi oldalakon, de most mégis jószívvel állt a fényképezőgép kamerája elé, hiszen tudja, hogy jó célt szolgál, és bízik benne, hogy példája iránymutató lesz mások számára is.

„Bízom benne, hogy mások is hozzájárulnak majd a tábor étkezőjének korszerűbbé tételéhez, örömmel adakoztam, és erre biztatok másokat is.”- mondta a Doktornő.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Imreh Zsuzsa doktornő segítségét, és kívánunk Abony város lakossága nevében további kitartó, áldozatos munkát, jó egészséget!

Abony Sajtó

Képünkön jobbra Dr. Imreh Zsuzsanna, balra Szeremi Anikó

73 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak