Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.06 Sze.

Újraindul a polgármesteri székért Pető Zsolt

Pető Zsolt polgármester beszámolója

2024-ben ismét a VFE Szeretlek Abony csapat polgármester jelöltje lehetek

Tisztelt Abonyiak!

A Városunk Fejlődéséért Egyesület (VFE) tagsága a február 29-én megtartott közgyűlésén egyhangú igen szavazattal az Egyesület polgármesterjelöltjének kért fel a 2024. június 9-i helyi önkormányzati képviselők és polgármester választáson. A felkérést megtiszteltetésnek érzem, amit örömmel fogadtam el. A közös döntésnek megfelelően, a csapatom támogatása mellett polgármester jelöltként indulok a helyi választásokon. Szeretném folytatni a 2019-ben elkezdett munkát és az Önök bizalmából tovább vinni a „Szeretlek Abony Program” szellemiségét.

Kedves Barátaim!

Mintha csak tegnap lett volna, mikor 2019 augusztusában képviselőtársaimmal – akkor még képviselő-, és polgármester jelöltként – közösen bemutatkozhattunk Abony város polgárainak és a „Szeretlek Abony” gondolat mentén vállaltuk, hogy felrázzuk a várost. Izgalmas és mozgalmas kampány időszak után október 13-án hatalmas támogatást és bizalmat kaptunk Önöktől, melyre felelősségteljes városvezetői munkával igyekeztünk rászolgálni. Közös akarattal megalkottuk a Szeretlek Abony Programot, melynek egyedülállóságát és különlegességét az adta, hogy városi közösség kovácsolására vállalkoztunk. Olyan közösség építésére, melyben felszínre juthatnak az egyéni kezdeményezések, melyben mindenki békében dolgozhat, ahol figyelünk egymásra és merünk közösen cselekedni céljaink megvalósításáért. Azokért a célokért, melyek egy kisváros erősödését és felemelkedését szolgálják. Olyan célokért, melyeket akkor sem tévesztettünk szem elől, amikor járványhelyzettel küzdöttünk és akkor sem, amikor a rezsiválság vagy az infláció tette próbára a mindennapi életünket. Azokért a célokért, melyekért Önökkel közösen, egymást segítve, folyamatosan és sokat dolgoztunk. Hiszem, hogy az elkötelezetten végzett munkának köszönhetőek az eredmények és hiszem, hogy az elmúlt években nem csupán jó úton jártunk, hanem új utat taposva példát is mutattunk egy újszerű, békés és nyugodt városvezetésből. Így az önkormányzati ciklus végéhez közeledve bátran számolhatunk be a közösen elért eredményekről és sikerekről, de arról is őszintén beszélhetünk, hogy melyek azok a feladatok, melyeknek még nem értünk a végére. Mindezek mellett eljött az idő, hogy céljaink iránti elkötelezettségünket megerősítve, megújult erővel folytassuk a közös munkánkat.

Köszönöm az elmúlt években kapott támogatást és bizalmat! A Városunk Fejlődéséért Egyesület tagjaival közösen készen állunk a folytatásra, városunk közösségének szolgálatára.

Tisztelettel:

Pető Zsolt Abony polgármestere

101 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak