Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.02.28 Sze.

Kovács László Lakossági Fóruma

Minden fontos témát érintő fórumon vehetett részt a lakosság.

Az elmúlt években az új városvezetés különösen nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy több lakossági fórumot is szervezzünk. Fontosnak érzem ezeket a találkozásokat, hiszen ilyen alkalmakkor a Lakosság mindig személyesen mondhatja el ötleteit, és a ránk váró, vagy még nem teljesített feladatainkról is van módunk és lehetőségünk szót ejteni és a problémákra megoldást találni. A fórumon számos fontos téma is szóba került. Így többek közt a Temető dűlő rossz, kátyús állapota, több utca vár még felújításra, a Marsi lapos szemetes, ezért megoldást kell találnunk annak tartós hulladékmentesítésére. A Szelei úton a padka gyakorlatilag elfogyott, melynek oka a túlzott tehergépjármű forgalom. Mindent meg fog tenni Kovács László önkormányzati képviselő annak érdekében, hogy a fenti problémákra megoldás szülessen.

Így a Szelei útnál az jelentheti majd a megoldást, ha végre megépül a rejtett csomópont a négyes autópályán, és így lehetővé válik, hogy az Újszilvásról érkező nagy autók elkerüljék Abonyt. A fejlesztés folyamatban van, erről több alkalommal egyeztettünk Földi László országgyűlési képviselő úrral, aki segít a probléma megoldásában, a tervek már elkészültek. Szó esett továbbá útburkolati jelek felfestésének szükségességéről a biztonságosabb közlekedés érdekében. Ezen kívül több helyen okoznak gondot a túlzottan magas járdák, illetve szabálytalanul megépített kocsibeállók az ingatlanok előtt. Ebben is intézkedések szükségesek.

Köszönjük a Lakosság segítő szándékát, mellyel a mi munkánkat is megkönnyítik. Igyekszünk minden problémát érdemben orvosolni. Köszönjük, hogy velünk tartottak ezen a fórumon. Hamarosan többi képviselőtársam is várja Önöket!

Köszönöm, hogy ismét személyesen találkozhattunk!

aA fórum a Montágh Imre Általános Iskolában zajlott Pető Zsolt polgármester és Gáspár Csaba az Abokom Nonprofit Kft ügyvezetője részvételével.

Kovács László

önkormányzati képviselő

145 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak