Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.12.18 H.

Rendkívül színes rendezvényterv vár mindenkit 2024-ben is

A november végi ülésén tárgyaltak a 2024. évi Városi Rendezvénytervről

Abony Város Önkormányzatának képviselő- testülete november végi ülésén tárgyalta a 2024. évi Városi Rendezvényterv jóváhagyását, valamint a városi rendezvényeken túli programok Városi Eseménynaptárba történő befogadása című napirendi pontot. A beérkezett javaslatokat az Abonyi Lajos Művelődési Ház, Könyvtár és Múzeumi Kiállítóhely intézményvezetője rendszerezte, táblázatba foglalta.

A városi rendezvényeken túli programok az egyes intézmények, szerveztetek, valamint sportegyesületek által kerülnek megrendezésre, melynek fedezetét részben és elsődlegesen az azt szervező intézmény, szervezet, egyesület költségvetése biztosítja, részben egyéb, úgymint pályázat útján igénybe vehető támogatások.

Jövőre is rendkívül színes lesz a városi rendezvények palettája, köszönhetően az intézményeknek, civil szervezeteknek és az Abonyi Városfejlesztő Kft-nek. Az eseménynaptár és rendezvényterv tehát elkészült, melyeket a későbbiekben teszünk közzé.

Összesen mintegy 60 millió forint került betervezésre a jövő évi rendezvények megszervezésére.

Íme néhány program a több, mint százból: A jövő évi Városi Sportbál időpontja február 24., Pecsenye Parádé március 22-23., május 1-én lesz Truck and Roll show lesz májusban, Autós találkozó, május 18-19. Pünkösdölő Városnapok, június 1 Gyermeknapi Tarka tér, július 27. Strandok éjszakája, augusztus 3. Abonyi Vágta.

Részletek később! Az Abonyi Naplóban hónapról hónapra olvashatók a rendezvényajánlók.

606 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak