Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.12.05 K.

Bemutatjuk a Fotózd Abonyt! zsűri tagokat

A szakmai zsűri készen áll

Nem lesz könnyű dolga a szakmai zsűrinek: Ők bírálják el a fotókat

Nagy öröm számunkra, hogy első felkérésre örömmel mondtak igent a zsűri tagjai, akik döntenek majd a pályázatra beküldött képekről, fotósorozatokról.

A zsűrinek egy Hölgy tagja van, Járdány Vanda abonyi fényképész személyében, aki hatalmas lokálpatriotizmussal, nagyszerű hozzáértéssel fotózza Abonyt, és persze az itt élőket.

A szakmai zsűrinek két abonyi születésű fiatalember is a tagja. Járdány Bence fotográfus szinte mindenhol ott van, rengeteg helyen fényképez, nagy odaadással és profizmussal. Többek között különféle médiumok fotósa, de a Magyar Országgyűlésben gyakran megfordul, hogy képekkel számoljon be az eseményekről.

A harmadik zsűritag Polyák Attila fényképész, akinek Járdány Bence volt a mestere, ő segítette pályafutása elején, azóta is jóbarátok. Attila szabadúszó fotóriporter, a Rockstar Photographers tagja, többszörös sajtófotó díjas.

Még egyszer köszönjük Nekik, hogy elvállalták a cseppet sem könnyű feladatot!

December 10-én éjfélig várjuk még a pályázatokat, facebook üzenetben és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címre.

Lőrinczy Veronika

150 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak