Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.11.11 Szo.

Vendégek a Hivatalban

Rendhagyó osztályfőnöki óra

November 9-én vendégül láttam a Polgármesteri Hivatalban a Somogyi Imre Általános Iskola 8. t osztályos tanulóit, Petrezselyem Anita tanárnő, osztályfőnök kíséretében.

Beszámoltam a diákoknak a Polgármesteri Hivatal működéséről, az impozáns épület történetéről, az önkormányzatiságról, választásokról. Az interaktív rendhagyó osztályfőnöki óra keretében a fejlesztésekről is szó esett. A diákok nagyon aktívak voltak. Öröm számomra, hogy felelős döntést hoztak, amikor több fejlesztési lehetőség közül az utak felújítását szavazták meg.

A Díszteremben töltött idő után dolgozószobámban is fogadtam a lelkes kis csapatot, ahol a testvérvárosi kapcsolatokról is szó esett, majd kötetlen beszélgetéssel zárult a mai nap, ahol izgalmas, fiatalos kérdésekre is választ kellett adnom. Jó érzés volt látni és hallani, hogy a gyerekek valóban szeretik Abonyt.

Nagyon szépen köszönöm a diákoknak, hogy megtiszteltek látogatásukkal, ezúton is kívánok nekik a tanév hátralévő részére minden szépet és jót, sikeres felvételi vizsgát! Teljesüljön, váljon valóra minden álmotok!

134 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak