Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.06 P.

Zenés irodalmi est Abonyban

Csodálatos, lélekmelengető élmény volt

Október 5-én a Kultúra Háza illusztris vendégeket fogadott. Az Országos Könyvtári Napok programsorozat keretében a Tükrös teremben fellépett Zalán Tibor író, költő, dramaturg, Abony Város díszpolgára. Tibor Barátunk nem érkezett egyedül, magával hozta Huzella Péter Kossuth- díjas zeneszerzőt, gitáros énekest és Juhász Annát, irodalmárt, kulturális menedzsert, aki Juhász Ferenc költő lánya.

A rendezvényen Zalán Tibor szépkorú Édesanyja is részt vett, aki jelenleg is Abonyban él. Nagy öröm számomra, hogy a program teltházas volt, és biztos vagyok abban, hogy örök élmény marad a résztvevők számára.

Huzella Péter gyönyörű éneke és gitárjátéka, Zalán Tibor megzenésített versei, valamint az általa személyesen elszavalt költemények, elmesélt igaz történetek, anekdoták, Juhász Anna profi összekötő szövegei tették igazán felemelővé és lélekmelengetővé a mai estét. Nehéz is volt megszólalni ezen élmények után.

Minden fellépőnek szívből gratulálok! Várjuk Önöket vissza Abonyba! Köszönjük, hogy nálunk jártak! Kívánok ezúton Abony Város Lakossága nevében további sok szép sikert életpályájukon!

Pető Zsolt polgármester

379 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak