Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.05 Cs.

Állatok világnapja a Gyöngyszemeknél!

Állatsimogatóvá vált az ovi udvara

Óvodánk hagyományosan megrendezi az Állatok Világnapja alkalmából az állatsimogatót az ovi udvarán. Ezen a délelőttön azok a szülők akik ezt megtehetik, elhozzák hozzánk a gyerekek kisebb-nagyobb házi kedvenceit. Ezúton is hálásan köszönjük nekik, hogy időt és energiát fordítottak ránk!

Az állatokat testközelben látni, kézbe venni, simogatni minden gyermeknek, és a felnőtteknek is nagy élményt nyújtott. A házi kedvencek mellett láthattunk olyan háziállatokat is, amelyekkel ma már ritkábban találkozhatnak. Láthattunk galambröptetést, hörcsögbemutatót is. Váczi József jóvoltából ellátogatott hozzánk egy bagoly, és egy sólyom, amit a bátrak tarthattak is a karjukon. Köszönjük szépen neki is!!

Az eseményre az óvoda rajzpályázatot is hirdetett. Nagyon sok szép rajz érkezett az állatkerti élményekről. A legszebbeket a Gra-fitt papírbolt ajándékcsomagjaival jutalmazták. Köszönjük a támogatást!

A legkisebb óvodások még nem jöttek el a Szelei úti oviudvarra, de a kedves szülők elvittek hozzájuk néhány állatot, így ők sem maradtak ki a mai nap örömeiből.

Élményekkel telve zártuk a délelőttöt, néhány napig biztosan lesz miről beszélgetni az óvodában!

B.Molnár Kati

Óvodapedagógus

254 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak