Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.09.19 K.

Megoldódott a zöldhulladék konténer

Ember léptékű hulladékgyűjtő edényzet

Köszönjük a cserét és a gyors megoldást! Pető Zsolt Polgármester kérésének eleget tett a szolgáltató és kisebb magasságú zöldhulladék konténert hoztak a hulladékudvarba.

Ebbe már könnyebb bepakolni.

Korábban a polgármester ezt írta közösségi oldalán:

Ez ugye valamilyen vicc? Vagy ez a valóság?

A mai napon lakossági bejelentést követően ismételten kilátogattam az Abonyi Hulladékudvarba. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy- panaszos levelem ellenére- a zöldhulladék szállítására szolgáló konténer még mindig olyan magas, hogy oda szinte lehetetlen biztonságosan a hulladék elhelyezése, amikor az ajtót már becsukják a telítettség miatt. Van ugyan létra a konténer oldalán, de meglátásom szerint az rendkívül balesetveszélyes, légtornász mutatvánnyal lehet oda bepakolni az egyébként is nehéz zsákokat. Különösen az idősebb korosztály számára okoz nagy problémát a konténerbe való „feljutás”. Ez ügyben korábban már megkereséshez fordultam az illetékesekhez, most még egyszer hivatalos levelet küldök annak érdekében, hogy ezeket a méltánytalan állapotokat haladéktalanul szüntessék meg. A zöldhulladék elszállítása és kezelése továbbra is az NHSZ feladata.

Addig is kérjük a lakosság türelmét és megértését, az Abonyi Hulladékudvarban dolgozó kollégák munkáját pedig ezúton is köszönöm a lakosság nevében, róluk nagyon pozitívak a lakók tapasztalatai.

271 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak