Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.08.16 Sze.

Virágos Abonyért: Táborhegyi Levendulakert

Mindig nagy öröm ide érkezni

A Virágos Abonyért pályázatban a Legvirágosabb vállalkozás kategóriában nevezett a Táborhegyi Levendulakert is, mely sokunk nagy- nagy kedvence.

A mindig mosolygós Család most is nagy örömmel látott bennünket vendégül. Igaz, nem virágoznak éppen a levendula tövek, de ennek ellenére ismét nagy élményben volt részünk a családi gazdaságban. A lányok szokás szerint sürögtek- forogtak, kenték a Korona Pékség kalácsára a finom házi lekvárt.

Sokféle mentát is megcsodálhattunk, így volt többek közt csoki, ananász és narancs is. A fűszerkert kincsei a levendulából készített termékek egy részének ízesítésére szolgálnak. Az udvar ékessége a több mint százéves eperfa, melyet képtelenség átölelni.

Köszönjük, hogy meglátogathattuk a Táborhegyi Levendulakertet és kívánunk további sikeres, örömteli gazdálkodást gratulálva a kerthez!

Ahogyan arról beszámoltunk, a Virágos Abonyért zsűrije augusztus 8-án és 9-én végig látogatta a pályázat nevezőit. Összesen harminc pályázó van, akik családi ház, vállalkozás vagy intézmény kategóriában indulnak. Nagyon nehéz lesz a dolga a bírálóknak, hiszen szebbnél szebb kerteket láthattak. Minden indulónak szeretettel gratulálunk! Eredményhirdetés hónap végén várható. Addig is bemutatjuk egyesével a pályázókat és büszkeségeiket, szépséges kertjeiket.

250 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak