Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.08.15 K.

Sikeres adománygyűjtés

415.000 forint jótékony célokra

Az elmúlt hétvégén az Adománygyűjtők csapata is indult a Tarkaborjú Főzőversenyen, melyet az Abonyi Vágta keretében a Parkerdőben szombaton rendeztek meg.

Szeremi Anikó, a Polgármesteri Hivatal munkatársa és Nagy Andrea, a Montágh Imre Általános Iskola EGYMI intézményvezetője vezényletével főzött a kis csapat. A versenyen a bográcsos ételek kategóriában arany minősítést szereztek és meghívást kaptak Csányi Sándortól a Szolnoki Gulyásfesztiválra is.

A kiváló étel és a kiváló eredmény még nem minden, hiszen nagyon sikeres volt az adománygyűjtési akciójuk, mert összesen 415.000 forintot gyűjtöttek össze nemes célokra. Az ifjabb Drávay József Salgóbányai Ifjúsági Tábor ebédlőjének és a Montágh iskola játszóudvarának a felújítására folyt a gyűjtés. A két cél között egyforma arányban osztják el a bevételt.- mondta el lapunknak Nagy Andrea és Szeremi Anikó főszervező, és hozzátette, hogy ezúton is szeretnének köszönetet mondani Mádiné Barta Andreának és Rékasi István húsfeldolgozó vállalkozónak és Czagányné Pusztai Ágnesnek az önzetlen támogatásért.

Köszönik a segítséget az önkénteseknek:

Szereminé Marika, Mészárosné Margó, Mészáros István, Mészáros Mariann, Csorna Károlyné Aranka, Csorna Károly, Király Rita, Király László, ABOKOM dolgozói és a közfoglalkoztatott munkatársak.

Ezen kívül köszönik mindenkinek, aki vásárolt a finom ebédből vagy valamilyen formában hozzájárult a sikerhez.

242 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak