Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.07.24 H.

Megkezdődtek az útfelújítások

Tájékoztatás önerős útfelújításról

Örömmel jelentem, hogy megkezdődtek az útfelújítások

Tájékoztatás önerős útfelújításról

(Világosság, Lukács, Honvéd, Temető, Ady Endre, Gábor Áron, Semmelweis utca)

Az építési munkálatok idején útlezárások nem lesznek, de számítani kell forgalomlassító- és korlátozó intézkedésekre. Kérik a lakosság türlemét és megértését.

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város Önkormányzata saját forrás biztosításával a Világosság, a Lukács, a Honvéd, a Temető, az Ady Endre, a Gábor Áron és a Semmelweis utcát felújítja.

Burkolatrekonstrukció során elvégzendő munkálatok:

A Világosság utca (792, 799/2 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 4,0-4,5m szélességében, 391fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Lukács (1718 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,0-3,2m szélességében és 274fm hosszúságban felújításra kerül kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Honvéd (2224 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,0-3,5m szélességében és 405fm hosszúságban felújításra kerül egyrétegű bitumenemulziós felületzárással, kettőrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével.

A Temető (3568, 3581 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 4,0m szélességében és 430fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

Az Ady Endre (3899 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 4,0m szélességében és 176fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Gábor Áron (3878 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,0m szélességében és 82fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Semmelweis (3856 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,5m szélességében és 461fm hosszúságban felújításra kerül kettőrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével.

Az útburkolat felújítása során új csapadékvíz elvezető elemek nem kerülnek kiépítésre, valamint a meglévő vízelvezető földmedrű árkok profilozása nem valósul meg.

A kivitelezés megkezdésének várható időpontja: 2023. július 11. (kedd)

A kivitelezés várható időtartama: 2023. július hónap – 2023. augusztus hónap

A kivitelezést végző Vállalkozás: Bitunova Kft.

A kivitelezési munkálatok megkezdése előtt a felújítandó úttestről, kapubejárókról, valamint az ingatlanokról állapotrögzítő felvételek készülnek.

Az útfelújítás ideje alatt forgalomkorlátozások, útlezárások várhatóak!

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét! Közlekedjenek óvatosan az érintett útszakaszon!

Pető Zsolt

Polgármester

Abony Város Önkormányzata

A munkálatok összértéke 50 millió forint.

242 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak