Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.07.14 P.

Figyelem! Forgalmi rend változás!

Tisztelt Lakosság!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2023. július 22-én rendezvény miatt ideiglenesen változik Abony város Főterének forgalmi rendje és a parkolási lehetőség!

- Július 22-én (szombat) hajnal 1:00 órától lezárásra kerül a művelődési ház előtti parkoló!

- Július 22-én (szombat) hajnal 1:00 órától lezárásra kerül a gimnázium és a sportcsarnok előtti parkoló teljes hosszában a Taverna sörözőig.

- Július 22-én (szombat) 19:15 órától éjfélig a Kultúra Háza és a Városháza közti útszakaszra mindkét irányból tilos behajtani, továbbá a Vasút út- Nagykőrösi út kereszteződése irányából is tilos behajtani a Főtérre!

- Július 22. (szombat) 19:15 órától éjfélig a Kossuth téri buszmegállók a buszforgalom elől lezárásra kerülnek, ebben az időszakban a Főtérre nem fognak autóbuszok behajtani. A buszjáratok terelőutakon közlekednek.

- Július 22-én (szombaton) 19.15 –től éjfélig mind a Szolnok, mind pedig a Cegléd irányú buszjáratok a Somogyi Imre Általános Iskola (Abony, Szelei út 1.) előtti ideiglenes megállóhelytől indulnak, illetve oda érkeznek.

Kérjük, hogy a megváltozott parkolási rend miatt máshol helyezzék el autóikat, illetve lehetőség szerint kerékpárral közlekedjenek! Kérjük, lehetőség szerint a Somogyi Imre Általános Iskola melletti parkolót használják!

Köszönjük a türelmüket, megértésüket!

776 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak