Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.07.07 P.

Tájékoztatás útfelújításról!

(Világosság, Lukács, Honvéd, Temető, Ady Endre, Gábor Áron, Semmelweis utca)

 A mai napon megtörtént a munkaterület átadás. Az építési munkálatok idején útlezárások nem lesznek, de számítani kell forgalomlassító- és korlátozó intézkedésekre. Kérik a lakosság türlemét és megértését. 

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város Önkormányzata saját forrás biztosításával a Világosság, a Lukács, a Honvéd, a Temető, az Ady Endre, a Gábor Áron és a Semmelweis utcát felújítja.

Burkolatrekonstrukció során elvégzendő munkálatok:

A Világosság utca (792, 799/2 hrsz.) kivitelezése során a meglévő útburkolat 4,0-4,5m szélességében, 391fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Lukács (1718 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,0-3,2m szélességében és 274fm hosszúságban felújításra kerül kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Honvéd (2224 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,0-3,5m szélességében és 405fm hosszúságban felújításra kerül egyrétegű bitumenemulziós felületzárással, kettőrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével.

A Temető (3568, 3581 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 4,0m szélességében és 430fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

Az Ady Endre (3899 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 4,0m szélességében és 176fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Gábor Áron (3878 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,0m szélességében és 82fm hosszúságban felújításra kerül mart aszfalt terítéssel, kettőrétegű bitumenemulziós bevonat kiépítésével.

A Semmelweis (3856 hrsz.) kivitelezés során a meglévő útburkolat 3,5m szélességében és 461fm hosszúságban felújításra kerül kettőrétegű iszapaszfalt bevonat kiépítésével.

Az útburkolat felújítása során új csapadékvíz elvezető elemek nem kerülnek kiépítésre, valamint a meglévő vízelvezető földmedrű árkok profilozása nem valósul meg.

A kivitelezés megkezdésének várható időpontja: 2023. július 11. (kedd)

A kivitelezés várható időtartama: 2023. július hónap – 2023. augusztus hónap

A kivitelezést végző Vállalkozás: Bitunova Kft.

A kivitelezési munkálatok megkezdése előtt a felújítandó úttestről, kapubejárókról, valamint az ingatlanokról állapotrögzítő felvételek készülnek.

Az útfelújítás ideje alatt forgalomkorlátozások, útlezárások várhatóak!

Köszönjük a lakosság megértését és türelmét! Közlekedjenek óvatosan az érintett útszakaszon!

 

Pető Zsolt

Polgármester

Abony Város Önkormányzata

Kivitelezési munkálatok műszaki ütemterve

437 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak