Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.06.28 Sze.

Legszebb konyhakertek

Ilonka néni kertjében jártunk

Abonyiak is részt vesznek az országos pályázaton, ahogyan arról beszámoltunk, összesen 12-en neveztek.

Sorozatunkban most Földi Józsefné Ilonka néni kertjét mutatjuk be nagy szeretettel. Az idős abonyi Hölgy boldogan gondozza konyhakertjét családja legnagyobb örömére. Rengeteg munkája van benne, keze nyomát dicséri itt minden. Saját maga gondozza, nevelgeti növényeit, melyből jócskán jut a konyhára. Sok szeretettel gratulálunk drága Ilonka néni és kívánjuk, hogy még nagyon sokáig lelje kedvét kertjében!

Korábban megírtuk:

Megkezdte a munkát a szakmai zsűri

Nagyon megtisztelő feladatnak láttak neki a Legszebb konyhakertek pályázat abonyi zsűrijének tagjai. Szebbnél szebb kerteket jártak végig a szakemberek, több közülük lélegzetelállítóan szép volt. Külön nagy öröm, hogy a Szivárvány óvoda is nevezett, de az is, hogy több fiatal is van az indulók közt, az pedig maga a csoda, hogy idős, több nyolcvan év körüli kertész is megmutatta büszkeségeit. Legyen képsorozatunk jó példa mindenki számára, hiszen a kert művelése remek kikapcsolódás, fiatalon tart, és persze magunk termelhetjük meg a finom és egészséges zöldségeket és gyümölcsöket.

A zsűri tagjai: Kovács László a Városfejlesztési Bizottság elnöke, Mádi Zsolt mezőgazdász, Bene László, a Somogyi Imre Kertbarát Kör elnöke.

223 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak