Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.06.14 Sze.

POWER edzés és övvizsga a Chicago Pizzéria támogatásával

A napokban rendezte meg összevont edzését és egyben övvizsgáját a POWER Karate SE az abonyi Varga István Városi Sportcsarnokban.

A rendezvényt követően a Chicago Pizzéria jóvoltából finom pizzákkal vendégelték meg a karatésokat ezen a napon. Idén 40 éves a POWER Karate SE.

Krupincza János 5. danos mestert kérdeztem a karatésok vizsgájáról:

"A POWER Karate SE több csoportból tevődik össze, így Abony, Cegléd, Nagykőrös, Kocsér karatékái is részt vettek a rendezvényen. Ezen a négy településen vagyunk jelen, és tartunk edzéseket, mesterek irányításával. Évente legalább két alkalommal összevont edzést is tartunk, főképp Abonyban a Varga István Városi Sportcsarnokban. Ilyenkor azok, akik már „megérettek rá”, szakmailag felkészültek, kivárási idejük is megvan, azok vizsgaszinten is bemutathatják tudásukat. Most is ez történt.

Minden csoportot meghívtunk erre a rendezvényre és külön kellett jelentkezni az övvizsgára. Az edzés egyben zajlott, viszont a mesterek külön figyelték azok munkáját, akik vizsgát kívántak tenni. Ez alapján született döntés, hogy sikeres vagy sikertelen volt a vizsga. Így az edzés végén hirdettünk eredményt, a gyermekek, sportolók nagy örömére. Ennek az összevont edzésnek az is fontos eleme, hogy érezzék a gyerekek, hogy egy egyesülethez tartoznak, akkor is, ha más településen járnak edzésre. A csapatépítés nagyon fontos.

Ezúton is szeretném megköszönni a Chicago Pizzéria támogatását. Finom volt a pizza!”

Aki kedvet kapott, jelentkezhet karatézni természetesen a POWER SE csoportjaiba, bővebb információ Krupincza Jánostól kérhető: 06308160250.

Nyáron is van edzés, természetesen, tehát ebben az időszakban is lehet csatlakozni.

284 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak