Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.06.14 Sze.

Az ország 4. legjobbjai lettünk!!!

Újra Országos Döntőn szerepeltek a Somogyi Imre Általános Iskola kézis lányai!

Mayer-Nagy Zsuzsanna felkészítő testnevelő számolt be az eseményről:

Az elmúlt hétvégén Békéscsabán került megrendezésre a III. korcsoportos lányok Kézilabda Diákolimpiájának Országos Döntője.

Pest vármegye bajnokaként még egy utolsó megmérettetésen kellett a csapatnak részt vennie Budapesten az Országos Elődöntőn. Az országban hét elődöntőt rendeztek ahonnan kizárólag az első helyezettek juthattak el az Országos Döntőre Békéscsabára! Az elmúlt három napban öt mérkőzést játszottunk.

Nagyon büszke vagyok a csapatra, fantasztikus eredménnyel büszkélkedhetünk az idei tanévben is. Az ország 4. legjobb kézilabdacsapata lett a "Somogyis" csapat.

Felemelő érzés egy ilyen nagy szabású, színvonalas versenyen képviselni városunkat és iskolánkat a Somogyi Imre Általános Iskolát.

A döntő három napja lelkileg és fizikailag is igen megterhelő a gyerekeknek hiszen a vereségek után azonnal talpra kell állni és próbálni elengedni a kudarcot. A csodálatos szurkolói csapatnak köszönhetően ez viszonylag gyorsabban sikerült. Hálásak vagyunk és köszönjük szépen, hogy ennyien elkísértetek bennünket most is! Dübörgött a békéscsabai sportcsarnok az abonyi drukkerektől. Életre szóló élmény volt versenyzőnek és edzőnek egyaránt! Még egy gyönyörű elismeréssel lett gazdagabb csapatunk!

A rendkívül hatékony, egymást segítő védekezésünknek köszönhetően a legkevesebb gólt a mi csapatunk kapta. Így az Országos Döntő "Legjobb kapus" díját Szőke Liliána Dorka " somogyis" kapus hozhatta el!

Szívből gratulálok a csapatnak és kívánom, hogy az elkövetkezendő időszakban is hasonló sportsikerekben legyen részünk! Hajrá Somogyi!! Hajrá Abony!!!

300 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak