Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.07.14 Cs.

Hétvégén változik a forgalmi rend a városközpontban!

Tisztelt Lakosok!

 

A 2022. július 17-én Abony Város Főterén megrendezésre kerülő „Vadak Ura” musical show lebonyolítása miatt 2022. július 16. (szombat) 7:00 órától a forgalom elől lezárásra kerül Abony Város Főtere, az Abonyi Lajos Művelődési Ház és Könyvtár épületének sarkától, tehát a Művelődési Ház előtti parkoló szombat reggeltől már nem lesz használható!

 

A szombati napon (2022. július 16.) a Kinizsi Pál Gimnázium és a Varga István Városi Sportcsarnok előtti útszakasz a gépjárműforgalom részére még nyitott lesz – kivéve a buszforgalom számára!

 

2022. július 17. (vasárnap) 7:00 órától 2022. július 18-a (hétfő) 7:00 óráig, a Vasút út - Nagykőrösi út kereszteződésétől kezdődően már a teljes Kossuth tér lezárásra kerül!

 

A menetrend szerinti buszjáratok számára július 16-a szombat reggel 7:00 órától július 18-a hétfő reggel 7:00 óráig a Somogyi Imre Általános Iskola (Abony, Szelei út 1.) előtt kerülnek ideiglenes megállóhelyek kijelölésre.

 

Kérjük, hogy a rendezvényre látogatók a rendezvény időtartama alatt parkolás céljából elsősorban a Somogyi Imre Általános Iskola melletti területet („Lidl-telek”) és a Piac ingyenes, őrzés nélküli parkolóját szíveskedjenek igénybe venni.

 

Kérjük a lakosság türelmét és megértését a megváltozott forgalmi rend miatt!

 

Tisztelettel: Pető Zsolt Polgármester

 

Bővebb információk a rendezvényről IDE kattintva! 

650 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak