Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.03.21 H.

Abony épít!

Hamarosan kezdődnek Abonyban az újabb beruházások

Ahogyan arról beszámoltunk Önöknek, számos fontos abonyi fejlesztés nyert el pályázatos támogatást. A kivitelező kiválasztása több projekt esetében a képviselő- testület döntése alapján már megtörtént. Ezen beruházások hamarosan megvalósulnak. A múlt héten ennek megfelelően három fejlesztés esetében került aláírásra a munkaterület átadás- átvételi dokumentum. A műszaki ellenőr is részt vett ezen megbeszéléseken, és tájékoztatást adott a kivitelezőknek az elvégzendő munkálatok paramétereiről.

A Knézich Károly utca építése a tervek szerint április közepén kezdődik. A kivitelező cég képviselője elmondta, hogy a fejlesztést, amennyiben az időjárási körülmények engedik, egy héten belül megvalósítja. A beszerzési eljárást követően a HE-DO Kft fogja kivitelezni az útfelújítást.

A Vasút úti járda megépítése is napokon belül megkezdődik. Ennek elvégzését a beszerzési eljárást követően egy abonyi vállalkozás, a DUCOM Út Kft nyerte el. A felújítást szakaszolva végzik annak érdekében, hogy a lehető legkisebb forgalmi akadállyal járjon az építkezés.

E mellett megtörtént a munkaterület átadása a Bitunova Kft részére is. Öt utca építése, felújítása történik meg zártkertes övezetben. Az érintett utcák: Bodócs Köz, Szőlő, Mogyoró, Szilva, Szamóca. Krupincza János, a körzet települési képviselője személyesen folytatott megbeszélést a kivitelezővel.

Az egyes beruházásokról folyamatosan adunk tájékoztatást Önöknek!

Abony Sajtó

1288 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak