Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.09.14 K.

Végre személyesen találkozhattak

Közgyűlést tartottak, és kellemes délutánt töltöttek együtt a Múzeum Baráti Kör tagjai

 

Az elmúlt hétvége ismét mozgalmas időszak volt a város életében. Szerencsére a Múzeum Baráti Kör tagjai számára is sikeresnek bizonyult, hiszen majdnem 60 fő vett részt az általunk szervezett közgyűléssel egybekötött vacsorán.  

mbk1 640 480

Hosszú ideje már, hogy az egyesület tagjai nemcsak a hivatalos, városi programokon találkoznak egymással, hanem évente két alkalommal a fehér asztal mellett is.

Sajnos, az elmúlt két év pandémia miatti lezárásai nagyon rosszul érintették az MBK tagokat is, mert nem tették lehetővé a személyes találkozást. Mivel a tagság nagy része már egyedülálló, még inkább megviselte őket ez a bezártság. Nem csoda, hogy nagyon-nagyon vártuk azt az alkalmat, amikor ismét együtt lehetünk és végre beszélgethettünk egy finom vacsora mellett.

mbk2 640 480

Szeptember 11-én elérkezett ez a nap és boldogan gyülekeztünk a Gyulai Iskola étkezőjében, ahol az Innoven Kft. dolgozói nagyon szépen megterített asztalokkal, finom limonádéval, hatalmas adag vacsorával és édességgel vártak Bennünket.

A rendezvény elején megtartottuk a márciusban elmaradt közgyűlést és ezt követően már kötetlen formában beszélgettünk és vacsoráztunk.

mbk4 640 480

A tombolasorsolás még vidámabbá tette ezt az alkalmat is. A tagság nemcsak a saját sikerei miatt volt boldog, hanem együtt örült Rivaszné Icuval is, aki megnyerte néhai Abonyi Imre gyönyörű festményét, melyet felesége Ilonka ajánlott fel fődíjként.

A délután estébe fordult lassan és azzal váltunk el egymástól, hogy reményeink szerint a közeljövőben ismét rendszeresen találkozhatunk.

Korbély Csabáné MBK elnök

995 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak