Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.05.02 Cs.

Somogyisok nagysikerű bálja

Beszámoló a 3. jótékonysági bálról

Hónapokkal ezelőtt hatalmas lelkesedéssel és izgalommal kezdtük megszervezni iskolánk 3. jótékonysági bálját. Tudtuk, nem lesz könnyű feladat, hiszen, az előző években minden szempontból igen magasra tettük a lécet. Nagyon szerettük volna a „somogyis bál” korábbi sikereit megismételni. Izgultunk, de minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült az este. A visszajelzések alapján az idei volt az egyik legjobb bálunk!

Hatalmas öröm számunkra, hogy évről-évre egyre többen vagyunk – vannak olyan vendégeink, akik harmadik éve visszajárnak. Köszönöm mindazoknak, akik eljöttek, részvételükkel emelték az este fényét és úgy gondolják, hogy a hangulat, és a szórakozás mellett támogatják a Somogyi iskolát. Hálásan köszönjük nekik a rengeteg pozitív visszajelzést is!

A Somogyi Imre Általános Iskolába járó gyermekek érdekében tanúsított összefogás és munka meghozta az eredményét, több, mint 2 millió forintot sikerült gyűjtenünk, azaz zárnunk a III. Tavaszi Zsongás bált.

Ezúton külön is szeretném megköszönni Kálló Mariannak, a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola főigazgató asszonyának,

hogy helyet biztosított rendezvényünknek.

Akik nélkül egészen biztosan nem sikerült volna a bálunk:

Fekete Mariann és az Innoven Kft.

Kedves Mariann, szeretettel köszönünk neked és a profi csapatodnak mindent, a gyönyörű terítést, welcome drinket,

az ízletes vacsorát, hogy nem volt olyan, amit nem tudtatok volna teljesíteni!

Köszönjük, hogy ezek mellett, még anyagilag is támogattátok a rendezvényt!

Pető Zsolt polgármester úrnak köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat és köszöntötte vendégeinket! Ahogy beszédében fogalmazott, példaértékű a pedagógusok-diákok-szülők összefogása. Hiszünk abban és szülői munkaközösségünk egyik legfontosabb feladatának tartjuk, hogy ez a hármas összefogás a következő években még jobban erősödjön.

Hálásan köszönjük Borsányi Jánosnak, hogy ismét elvállalta a fotózást, igazán csodálatos képek készültek!

Köszönettel tartozunk a Bihari János Zeneiskolának és Khórer Attilának, hogy zongorajátékával szórakoztatta vendégeinket. Gratulálunk Nálhi Éva felkészítő pedagógusnak tehetséges növendékéhez!

Harmadik éve Dj. Eszenyi az, aki egész este remek zenékkel, fényekkel, hangulattal, idén pedig videó discóval mulattatta vendégeinket.

A csodaszép ültetőkártyák elkészítését köszönjük Szávai Józsefnek és Boros-Gulyás Zsuzsannának!

Igazán hálásak vagyunk mindazoknak, akik felajánlásaikkal, segítségükkel beálltak egy jótékonysági kezdeményezés, és közösségépítő ügy mellé. Köszönjük a szülőknek az előkészületekben, dekorálásban, tombolatárgyak beszerzésében, majd a hajnali elpakolásban nyújtott segítségét, illetve, hogy a büfében is helyt álltak egész este! Igazi csapatmunka volt, büszkék vagyunk a somogyis szülőkre! Megerősíti munkánkat, és pozitív visszajelzésként éljük meg, hogy évről-évre nő a támogatóink száma!

A támogatást köszönjük:

Móricz Vendéglő, 1.m, 1.t, 7.t, 6.t, Abonyi Kc, Pető Zsolt, AgroPont Kertészeti Szaküzlet, Amaretto Cukrászda, Mártika néni cukrászdája, Bajtek Ildikó, Bazsóné Szabó Anita, Beautyland by Kitti, Boldog Fürj Tanya-Katona Brigitta, Lily Jóga, Mucsi András ev, Csáki Józsefné, Csodakavics, Csontos Patika, Donkó kerámia, 5.t, Dr. Egedy Zsolt, Élet Erő és Egészség Központ-Orján Attila, Zelei Gábor, Kunfalvi Katalin- Virágmindenség, Táborhegyi Levendulakert Abony, Életrend-Az egészség boltja, Ferrum Vas-Műszaki kereskedés, Mamut festékbolt, Victoria Ékszerbolt és Zálogház Papírmadár papír-írószer és grafikai üzlet, Mucsi András ev, GediPress digitális nyomda és reklámstúdió, GU-MO Sprint Team Kft, György Magdolna-Virágtermesztő Újszilvás, Tóthné Bálint Adrienn,

Haj-sza Szalon, Mucsi Judit masszőr, Lendvainé Halász Mariann, Téglagyári ABC, Cognato Kft-Új Tüzép, Makai Béla, Ceragen Kft, Kóté Mihályné, Psenákné Barna Beáta, Pálinkás Julianna, Homoki Erika kozmetikus, 6.m, Huszkáné Zelei Zsófi, Garden Hotel, Ildikó Zöldséges, 7.m, Kaolin Művészellátó, Kecskeméti Sándor, Kehely Cukrászda, Kék Láng Pékség, Komáromi Gép, Konyhakincs, Kópiás Anett, Kormos Optika, Kóté Mihályné, Lipák Tüzép, Lőrinczy Mihály, Mucsi András ev, Somogyi DSE, Papírmadár papír-írószer és grafikai üzlet, Partiné Gujka Anita-Deconline, Peze Pékség-Ceglédi út, Purina takarmány, Rozsdás Kft, Sarokház Cukrászda, Sz.L.Réka Beauty Room, Szávai Gravír, Szecsei Huszka Zsuszanna ev, Szivárvány Játékbolt, Szobonyáné Szabó Éva, Tatár Töhötöm, Varjú Krisztina Műköröm és pedikűr

Az este folyamán tapasztaltuk, hogy a színpadon a tombolatárgyak száma folyamatosan bővült. Köszönjük azoknak a „név nélküli” adományozóknak is, akik értékes ajándékaikkal hozzájárultak az este sikeréhez.

Köszönjük az Abonyi Fémöntő Kft-nek, hogy az utolsó 131 darab szelvényt megvásárolták, így összesen 1701 darab tombolát adtunk el.

Szeretném megköszönni a GU-MO Sprint Team Kft-nek, hogy eddig minden évben, így idén is ők ajánlották fel bálunk fődíját, ami egy értékes grillsütő volt.

Az elmúlt években igyekeztünk azt is megmutatni, hogy a jótékonysági bál bevételét mire fordítjuk. A tavalyi bál célja az iskolaudvar egy kevésbé használható részének rekonstrukciója volt. Ez 2023 szeptemberére elkészült, és ősszel már birtokba vették a gyerekek. Célunk, hogy az idei bevételből is a gyerekek számára hasznos dolgot hozzuk létre.

Ígérjük, hogy jövőre töretlen lendülettel és lelkesedéssel újra megszervezzük!

Tisztelettel és köszönettel:

Kecskeméti Edit ISZSZ elnök

67 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak