Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.04.29 H.

TeSzedd akció Abonyban

Több százan vettek részt

Abony város intézményei is részt vettek a TeSzedd akcióban. Reggel a Gyulai Gaál Miklós Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény diákjai és pedagógusai kezdték meg az illegális hulladékok összegyűjtését. A város több pontján találkozhattak velük, és a Nagyerdőbe is kilátogattak.

A gyulaisok idén 230 fővel látnak neki a munkához Tóthné Somodi Ildikó főigazgató helyettes koordinálása mellett. A TeSzedd programban való részvételt mintegy 10 évvel ezelőtt a Szeretlek Abony- Városunk Fejlődéséért Egyesület kezdeményezte, és azóta is aktívan dolgoznak a település köztisztaságáért. A nemes ügy mellé egyik elsőként Dudinszky Mónika Anna alpolgármester asszony és Korbély Csabáné önkormányzati képviselő asszony állt, akik azóta is szervezik a programban való részévételt.

A gyerekekkel tartottak képviselőtársaim: Krupincza János és Kovács László is. A Gyulai iskola mellett a Montágh Imre Általános Iskola EGYMI, valamint a Kinizsi Pál Gimnázium diákjai is részt vettek. Ez utóbbi intézményünk a Református Temető megtisztításán munkálkodott. Ezen kívül több civil, cég és szervezet is csatlakozott a programhoz.

Köszönetet szeretnék mondani mindazoknak, akik segítik a TeSzedd akció sikerét Abonyban!

Pető Zsolt polgármester

35 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak