Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.03.06 Sze.

Köszönetnyilvánítás érkezett a gimiből

Csizmadia Fanni beszámolója

Február végén egy kis létszámú delegáció érkezett Farkaslakáról Abonyba Hadnagy Jolán vezetésével. A hosszú utazás végén érkezésük estéjén egy kis pizzázás és beszélgetés keretében találkoztak velük a gimnázium vezetői, tanulói, a Góré kamarában, amit ezúton is köszönünk Király Borbálának. Vendégeink másnap Ceglédre mentek a gyógyfürdőbe, délután Hadnagy Jolán Székelyföldi óvónő, a farkaslaki Tamási Áron Művelődési Egyesület elnöke tartott nekünk, gimiseknek és más résztvevőknek, a magyarságról, a magyar népről, a magyar nyelv érdekességeiről és Tamási Áronról ( Farkaslaka szülöttéről ) egy kis előadást a Református Közösségi Házban.

Farkaslaki barátaink hivatalosak voltak a FALKA: Dzsungel könyve című előadására , melyet nagy szeretettel és örömmel néztek végig. Ezzel még nem ért véget a nap, mert a Civil Házban folytatódott a program egy kis csapatépítős beszélgetéssel majd bulizással a „kimerülésig”.

Szombaton napközben is voltak számukra programok, délután pedig már készülődtek látogatásuk fénypontjára, a VÁROSI SPORTBÁL-ra. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Lőrinczy Veronikának, hogy a sportbálon részt vehettek vendégeink. Köszönjük Pető Zsolt polgármester úrnak, hogy találkozhattunk és együtt lehettünk a farkaslaki vendégekkel. Végül, de nem utolsó sorban, szeretnénk megköszönni Igazgatónőnknek ( Stummer-Mészáros Bernadettnek ) és Igazgatóhelyettesünknek ( Szendrei-Juhász Ágnesnek) , hogy minket választottak és így kísérni és támogatni tudtuk a négy nap alatt a Farkaslakiakat. Köszönjük a programösszeállítást Vezsenyi Adriennek, és a Civil Ház biztosítását Gulyás Katának, az Abonyi Városfejlesztő Kft-nek. Tartalmas négy nap volt. Köszönünk szépen mindent és sok szeretettel várjuk őket legközelebb is, hiszen egy jó társaság mindig összetart.

Csizmadia Fanni, a Kinizsii Pál Gimnázium tanulója

103 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak