Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.02.13 K.

Farsang a Somogyiban

Egész nap boldog gyermekkacajtól volt hangos az iskola

2024. február 9-én jelmezes gyerekektől, egész napos fergeteges hangulattól, sütivásártól volt hangos iskolánk sokat látott aulája.

Szülői közösségünk idén is izgatottan és lelkesen készült a farsangi mulatságra. Délelőtt folyamán az alsós osztályok vonultak fel szebbnél szebb, ötletes jelmezeikben, majd a hangulat egy pillanat alatt a tetőfokára hágott és a tavalyi bulihoz hasonlóan ismét együtt táncolt a Somogyi apraja-nagyja. A szünetekben nyüzsgött az egész iskola. Mindenki vidáman sürgött-forgott, szólt a zene, igazi karneváli hangulat uralkodott, amit ezúton is köszönünk Magyar Józsi bácsinak.

Délután a felsősök vették birtokba az aulát és mutatták be jelmezeiket. Köszönjük nekik, hogy ilyen sokan beöltöztek. Igaz, ők már viccesebbre vették a figurát, szóval nem volt hiány bajszos menyecskékből és filctollas bajuszokból. A dj. pultot Mayer Anna Zsófia 7.t osztályos tanuló vette át és zárásig szolgáltatta a jobbnál jobb zenéket. Köszönjük neki is, hogy elvállalta a felkérésünket!

A szülők, nagyszülők most igazán kitettek magukért! A tavalyihoz képest dupla mennyiségű finomsággal töltötték fel a büfé kínálatot, amit ezúton is hálásan köszönünk nekik!

Fekete Mariann és az Innoven Kft. jóvoltából több száz frissen sült farsangi fánkot tudtunk szétosztani a gyerekek között. Nagyon köszönjük nekik, hogy mindig mellettünk állnak, legyen az farsang, jótékonysági bál vagy pedagógus napi délután! Nagyon hálásak vagyunk az önzetlen segítségért!

„Lám, jó, jónak lenni…” tartja a mondás. Farsangi mulatságunk azon felül, hogy érezzük jól magunkat, szórakozzunk, űzzük el a telet, többről szólt. Pénteki napunk igazán kerek akkor lett, mikor a megmaradt süteményeket jó helyre tudtuk felajánlani. Itt bizony semmi nem megy kárba! Segítségünkre voltak ebben a Humán Szolgáltató Központ munkatársai, illetve a Nagykőrösi úti speciális otthon (Kőris Integrált Szociális Intézmény Pest Vármegye Viktória Otthon Abony) munkatársai. Köszönjük nekik, hogy közreműködésükkel jó helyre jutottak a szorgos kezek által, szeretettel készített finomságok! Így volt tökéletes, örömteli a Somogyi Imre Általános Iskola farsangja.

Iskolai Szülői Szervezetünk következő nagyszabású programja a 2024.04.20-án tartandó III. Tavaszi Zsongás Jótékonysági Bál, amire szeretettel várunk minden kedves vendéget.

Rendületlenül dolgozunk az iskoláért, az ott tanuló gyerekekért. Köszönjük az ehhez nyújtott támogatást! Továbbra is hiszünk abban, hogy összefogással, együtt gondolkozással bármire képesek vagyunk!

Kecskemétiné Edit

ISZSZ elnök

122 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak