Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.02.09 P.

Kinizsi- ösztöndíj és félévi díjazás a gimnáziumban

Dudinszky Mónika alpolgármester alapította a díjakat

Dudinszky Mónika saját maga által alapított díjakat adott át a gimnáziumban

Dudinszky Mónika alpolgármester február 5-én a Török János Református Oktatási Központ Kinizsi Pál Gimnáziumában két, általa alapított díjat adott át az érintetteknek. Az idei esztendőben a 12. a osztály érdemelte ki a „Legjobb közösség” elismerő címet, és Csókás Bianka Annabell végzős tanuló kapta a Kinizsi- ösztöndíjat, 5.00-ös tanulmányi átlagú eredménye kitüntetéseként, mint az iskola legjobb tanulója.

Dudinszky Mónika alpolgármester, önkormányzati képviselő igazi lokálpatrióta, aki már ével óta önzetlenül támogatja, patronálja a helyi gimnázium diákságát, közösségét. A Kinizsi- ösztöndíjat 2020-ban alapította, azóta fél évente adja át az oktatási intézmény legjobb tanulmányi eredményét elért diákjának.

A Kinizsi- ösztöndíj fél éves segítséget nyújt a legjobb tanulónak. Alpolgármester asszony havi 20.000 forintot, összesen 120.000 forintot ajánlott fel. A „Legjobb közösség” díj szintén pénzadományt jelent, melyet az adott osztály tetszés szerint használhat fel további közösségépítő tevékenységéhez.

Alpolgármester asszony szeretettel gratulált a diákoknak, és kiemelte, hogy sok oktatási intézményben megfordult már, de olyan közösségépítő tevékenységgel még sehol sem találkozott, mint a Kinizsi Gimnáziumban.

Mindezek mellett az abonyi lakcímmel rendelkező diákokat is támogatja Abony Város Önkormányzata, az úgynevezett Kinizsi ösztöndíjprogram keretében, minden félévben.

135 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak