Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.02.01 Cs.

Teltházas volt a Szenior Akadémia

Megrendezésre került az idei első kurzus

Az Abonyi Polgármesteri Hivatal dísztermében január 30-án került sor a Szenior Akadémia idei első kurzusára, ahol a rendezvény elején Pető Zsolt polgármester tájékoztatta a résztvevőket az aktuális abonyi történésekről. Ezt követően Dr. Jászberényi József tanár úr, gerontológia kutató tartott előadást Ne ülj, hanem mozogj minél többet! címmel.

A vendégelőadó ezúttal Ujhelyi Attila kommunikációs szakember volt, aki arról beszélt, hogy milyen lesz a világ 2043-ban. A januári Szenior Akadémián az UNICredit Bank abonyi munkatársai tájékoztatót tartottak a helyben igénybevehető banki szolgáltatásokról, és bankváltásról. Ezután Nagyabonyi Ernával találkoztak az idősek, aki angol nyelvtanfolyamot tart nekik Abonyban.

A programot kötetlen beszélgetés és falatozás zárta. A Szenior Akadémia következő programja Február 27.-én 15,00 órától lesz, ahol Dr. Jászberényi József előadásának a témája: A sport éve. Utána Dr. Kerülő Judit tart előadást „Öreg a nénikéd!” címmel. Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak, a részvétel ingyenes.

Angol nyelvet tanulhatnak az abonyi szeniorok

Nagy öröm számomra, hogy ilyen élénk a jelentkezés arra az angol nyelvtanfolyamra, melyet a Szenior Akadémia résztvevőinek hirdettünk meg. A rendezvényen személyesen is találkozhattak az idősek Nagy Abonyi Ernával, aki az angol nyelvet tanítja majd nekik. Örvendetes, hogy egyre több programot van módunkban biztosítani az idős abonyi lakosoknak, melyek a szabadidő hasznos eltöltését szolgálják. Az angol nyelvtanfolyam hamarosan kezdődik szeniorjaink számára, kívánok Nekik jó tanulást, kellemes időtöltést szeretettel.

Pető Zsolt polgármester

133 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak