Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2024.01.29 H.

Személyes banki ügyintézés Abonyban

Az MBH Bank széles termékpalettával várja az érdeklődőket!

Az otthonteremtési célok eléréséhez például számos lakáshitel konstrukciót kínálnak, köztük a kiszámítható, 10 évig fix kamatozású MBH Lakáshitel Standard Konstrukciót (THM: 7,06%-7,09%)

Személyesen várják meglévő és leendő ügyfeleiket a Kossuth téri fiókban, lakáshitel témában Kerekes Angéla jelzálog tanácsadó segít az érdeklődőknek. Elérhetősége: 06 20 852 0489

A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM 12 millió forint összegű, 20 éves futamidejű hitelekre vonatkozik. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A hitel felvételéhez a fedezetül szolgáló ingatlanra vagyonbiztosítás megkötése, valamint az MBH Bank által vezetett fizetési számla megléte szükséges, melynek értékét a THM nem tartalmazza. A THM aktuális mértékéről, valamint a további részletekről a vonatkozó Terméktájékoztatóban, a Lakossági Jelzáloghitelek Kamathirdetményben, a Lakossági Jelzáloghitelek Díjhirdetményben, a Bank Általános Üzletszabályzatának törzsszövegében és a II. sz. Függelékében tájékozódhat. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.

Részletek: https://www.mbhbank.hu/.../kol.../jelzalog/lakascelu-hitelek

158 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak