Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.10.03 K.

Sági Emese: Bármi lehetsz

Az Országos Könyvtári Napok rendezvény vendége volt

Az Abonyi Városi Könyvtár vendége volt az abonyi származású Sági Emese az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozat keretében, október 2-án. Emese a Bármi lehetsz című könyvét ajánlotta az Olvasóknak. Ondrikné Sági Emese coach, karrier tanácsadó és HR vezető. Könyve Pályaváltó történetek címmel is lóillethető, hiszen témája alapvetően ez.

„Bármi lehetsz – pályaváltó történetek 2017-ben villant be az, hogy jó lenne, ha átadhatnám az üzenetemet a pályaválasztás előtt állóknak és azoknak is, akik pályát váltanának. Egy kiakasztó, jobban mondva lehangoló állásbörze „élmény” miatt napokig mérgelődtem magamban azon, hogy hogy lehet életutakat ennyire gátlástalanul beskatulyázni, ahogyan azt ott tették – írja a szerző

A könyv 2 részből áll össze. Az elején Emese betekintést nyújt a megoldásfókuszú (brief) coaching alapjaiba. A második részben 25 interjú beszélgetést olvashatsz, hogy alakult a karrierjük, mit jelent a váltás, a skatulya. Van köztük bankár, HR vezető, coach, sportoló, IT vezető.

Inspiráló, valódi emberi történetek, a váltás fontosságáról, az útkeresésről. Volt köztük, aki hosszú éveket töltött egy munkahelyen, más pedig gyakran váltott. Gyakran teljesen új szakmába vágtak bele.

A könyv végén pedig zárásként Emese megosztja a saját titkos receptjét a váltásokról.

A könyv az alábbi linken megrendelhető:

https://www.sagiemese.hu/akonyv/

Képek: Járdány Vanda fényképész

199 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak