Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.09.18 H.

Múlt és jelen: 62 éve történt

62 éve érettségiztek

Nem mindennapi eseményre voltunk hivatalosak szeptember 15-én délután, hiszen a Kinizsi Pál Gimnázium 62 évvel ezelőtt érettségizett osztálya tartott találkozót Abonyban.

A jeles napra Stummer- Mészáros Bernadett, az oktatási intézmény igazgatónője is nagy szeretettel készült, elhozta a diákokkal közösen az osztály tablóját. E mellett a gimnázium 65. évfordulója alkalmából sütött torta egy nagy szeletével is meglepték az egykori diákokat.

A rendezvényre végzős és elsős tanulók is érkeztek, hogy további jó egészséget kívánjanak annak az osztálynak a tagjainak, akik legelőször érettségiztek az iskola történetében. Az igazgatónő köszöntő beszédében elmondta, hogy örömteli, hogy részt vehet a rendezvényen, és ezek után az iskola életében történő minden jeles eseményre külön meghívót kapnak majd a legelső érettségizett osztály egykori tanulói.

Szerkesztőségünk, Abony város minden lakója nevében ezúton is kívánunk további jó egészséget, sok szeretettel, abban a reményben, hogy lesz majd részünk újra eljönni egy újabb osztálytalálkozójukra!

320 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak