Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.09.18 H.

Speciális Ki Mit Tud? a Kultúra Házában

Az ország számos pontjáról érkeztek fellépők

Szeptember 14-én rendezték meg a Kőris Integrált Szociális Intézmény abonyi Viktória Otthonának munkatársai A Kultúra Házában az immáron hagyományos Ki Mit Tudot, melyre az ország számos pontjáról érkeztek fellépők.

A produkciók és résztvevők nagy száma is jelzi, hogy az intézmény remek kezdeményezése nagyon népszerűnek bizonyul évről évre. Benke Zoltán igazgató ezért is mondott köszönetet munkatársainak, akik a szervezésben oroszlánrészt vállaltak. Némethné Bodor Irén és Kiss Zsolt nem csak konferáltak, hanem a rendezvény motorjaiként is példásan helyt álltak.

Öröm és meghatódottság, nagy tapsok, nevetés, csillogó szempárok jellemezték a közönség soraiban ülőket, akik közt nem csak fogyatékkal élő embertársaink, de más intézmények munkatársai, szülők, vendégek is helyet foglaltak.

A városvezetés részéről Dr. Egedy Zsolt alpolgármester volt jelen az eseményen, aki gratulált a programhoz Benke Zoltán igazgatónak. A fogyatékkal élő fellépők hosszú heteken át készültek a megmérettetésre, inden produkció a maga nemében egy csoda volt.

Köszönjük, hogy mi is részesei lehettünk ennek. Szeretettel küldjük a rendezvényen készített fényképeinket.

196 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak