Ugrás a tartalomhoz
2023.09.13 Sze.

Abonyi Hulladékudvar - zöldhulladék konténer

Alkalmatlan a zöldhulladék szállítására szolgáló konténer a lakosság számára

Ez ugye valamilyen vicc? Vagy ez a valóság?

"Szeptember 11-én lakossági bejelentést követően ismételten kilátogattam az Abonyi Hulladékudvarba. Megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy- panaszos levelem ellenére- a zöldhulladék szállítására szolgáló konténer még mindig olyan magas, hogy oda szinte lehetetlen biztonságosan a hulladék elhelyezése, amikor az ajtót már becsukják a telítettség miatt. Van ugyan létra a konténer oldalán, de meglátásom szerint az rendkívül balesetveszélyes, légtornász mutatvánnyal lehet oda bepakolni az egyébként is nehéz zsákokat. Különösen az idősebb korosztály számára okoz nagy problémát a konténerbe való „feljutás”.

Ez ügyben korábban már megkereséshez fordultam az illetékesekhez, most még egyszer hivatalos levelet küldök annak érdekében, hogy ezeket a méltánytalan állapotokat haladéktalanul szüntessék meg. A zöldhulladék elszállítása és kezelése továbbra is az NHSZ feladata.

Addig is kérjük a lakosság türelmét és megértését, az Abonyi Hulladékudvarban dolgozó kollégák munkáját pedig ezúton is köszönöm a lakosság nevében, róluk nagyon pozitívak a lakók tapasztalatai."

147 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak