Ugrás a tartalomhoz
2023.06.28 Sze.

Legszebb konyhakertek

Nagy Sándorék kertjében minden nagyon nagy!

Valóban minden gyönyörű ebben a kertben, és minden hatalmasra is nő, ahogyan a gazda Nagy Sándor is fogalmazott, aki nagy szeretettel ápolja és gondozza kertje minden növényét. Csodásan pompázik a nektarin, de az égig érő paszuly is mesés. Kívánunk további jó kertészkedést kedves Sándor és jó egészséget nagy szeretettel! Gratulálunk a kerthez!

Korábban megírtuk:

Megkezdte a munkát a szakmai zsűri

Nagyon megtisztelő feladatnak láttak neki a Legszebb konyhakertek pályázat abonyi zsűrijének tagjai. Szebbnél szebb kerteket jártak végig a szakemberek, több közülük lélegzetelállítóan szép volt. Külön nagy öröm, hogy a Szivárvány óvoda is nevezett, de az is, hogy több fiatal is van az indulók közt, az pedig maga a csoda, hogy idős, több nyolcvan év körüli kertész is megmutatta büszkeségeit. Legyen képsorozatunk jó példa mindenki számára, hiszen a kert művelése remek kikapcsolódás, fiatalon tart, és persze magunk termelhetjük meg a finom és egészséges zöldségeket és gyümölcsöket.

A zsűri tagjai: Kovács László a Városfejlesztési Bizottság elnöke, Mádi Zsolt mezőgazdász, Bene László, a Somogyi Imre Kertbarát Kör elnöke.

149 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak