Ugrás a tartalomhoz
2023.06.28 Sze.

Legszebb konyhakertek

Cseriné Krajcsi Editkéék csodakertje

Egy igazi oázis Cserné Editke és Férje Sándor hobbikertje, ráadásul mindent bio módszerekkel termelnek. Különféle növényeket használnak mulcsozásra, a betegségek megelőzésére és legyőzésére, a kártevők ellen. Az édenkertben nem csupán zöldségek és gyümölcsök teremnek, hanem rengeteg virág is, melyek közül több jótékony hatással bír, és távol tartja a kártevőket. A virágokat csodaszép csokrok készítésér használja Editke. Nagy öröm, hogy megtekinthettük kertjét, ezúton is kívánunk további jó kertészkedést és persze bő termést!

Korábban megírtuk:

Megkezdte a munkát a szakmai zsűri

Nagyon megtisztelő feladatnak láttak neki a Legszebb konyhakertek pályázat abonyi zsűrijének tagjai. Szebbnél szebb kerteket jártak végig a szakemberek, több közülük lélegzetelállítóan szép volt. Külön nagy öröm, hogy a Szivárvány óvoda is nevezett, de az is, hogy több fiatal is van az indulók közt, az pedig maga a csoda, hogy idős, több nyolcvan év körüli kertész is megmutatta büszkeségeit. Legyen képsorozatunk jó példa mindenki számára, hiszen a kert művelése remek kikapcsolódás, fiatalon tart, és persze magunk termelhetjük meg a finom és egészséges zöldségeket és gyümölcsöket.

A zsűri tagjai: Kovács László a Városfejlesztési Bizottság elnöke, Mádi Zsolt mezőgazdász, Bene László, a Somogyi Imre Kertbarát Kör elnöke.

121 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak