Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.02.13 H.

Példa értékű összefogás

Hatalmas siker: Jótékonysági Magyar Bál az Ifj. Drávay József Ifjúsági Táborért

900.000 forintot sikerült összegyűjteni!

Ötödik alkalommal, immár hagyományosan került megrendezésre civil kezdeményezésre a Magyar Bál, melynek bevételből az Ifj. Drávay József Salgóbányai Ifjúsági Tábor felújítását támogatják. Fantasztikus volt részt venni az eseményen és érezni az összefogás nagyszerű élményét. A jelenlévők nem csupán egy kellemes este eltöltése és egy finom vacsora elfogyasztásának reményében érkeztek a bálra, hanem adakoztak is a nemes cél érdekében. Összesen kereken 900.000 forintot sikerült összegyűjteni, mely bevétel az abonyiak egyik ikonikus kedvenc nyaralóhelyének felújítását célozza.

Tudjuk, hogy az elmúlt években talán jóval kevesebb figyelmet kapott a megérdemeltnél a hazánk csodálatos, festői környezetében fekvő szálláshely, azonban bízom abban, hogy a mostani rendkívül eredményes adományozási akció csupán a kezdete lesz annak a nagyobb felújításnak, mely mindenképpen szükségessé vált az elmúlt időszakban. Ezúton tisztelettel szeretném megköszönni Szeremi Anikó főszervező áldozatos munkáját, valamint minden közreműködőnek a tevékenységét. Természetesen nagy köszönet illeti mindazokat, akik támogatói jegyeket vásároltak, tombolaszelvényeket vettek, vagy egyszerűen csak a belépőjegy megvásárlásával járultak hozzá ehhez a páratlan sikerhez. A rendezvény kinőtte a központi ebédlőt, ezért a nagy létszám miatt idén a bált a Gyulai iskola aulájában szervezték meg. Méltó környezetben tartottuk meg a rendezvényt, melyen Fellépett Szebeni Szilvia csodálatos énekével, a GREY- DOVE Zenekar hajnalig húzta a talpalávalót, a nagyon finom étkeket pedig az INNOVEN prezentálta. Ilyen nagyszerű rendezvény mellé mindenképpen érdemes odaállni, köszönöm, hogy fővédnökként én magam is segíthettem a bál sikerét! Bízom benne, hogy jövőre ismét találkozunk a Magyar Bálon!

Amennyiben Ön is szeretne támogatói jegyet vásárolni az Ifj. Drávay József Salgóbányai Ifjúsági Tábor felújításáért, még megteheti a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán munkaidőben! Ne feledjék, sok kicsi sokra megy!

Isten éltesse Doktornő!

A Jótékonysági Magyar Bálon, melynek célja az Ifj. Drávay József Salgóbányai Ifjúsági Tábor felújításához való hozzájárulás, részt vett a csodálatos hivatástudattal dolgozó Dr. Gráf Zsuzsanna háziorvos is, aki aktív szereplője az abonyi közösségi életnek is. Doktornő idén kerek évfordulót ünnepel, Szeremi Anikó főszervező egy születésnaposnak járó szalag mellett gyertyás, tűzijátékos tortával is köszöntötte Zsuzsát. Én magam pedig egy csokor virágot adtam át Neki tiszteletem jeléül, Abony Város lakossága nevében. Drága Doktornő! Ezúton is kívánunk további jó egészséget, Isten éltesse sokáig erőben, egészségben szeretetben! Köszönjük azt, amit értünk, abonyiakért tesz nap, mint nap!

456 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak