Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2023.01.26 Cs.

Új kapitány

Február 1-től új rendőrkapitány lép szolgálatba a Ceglédi Rendőrkapitányságon

Török Csaba r. ezredes úr 2023. február 01. napjával a Nagykőrösi Rendőrkapitányság állományában kerül megbízásra kapitányságvezetői feladatok ellátására. A Ceglédi Rendőrkapitányság kapitányságvezetői feladataival 2023. február 01-jei hatállyal Bori Zoltán r. alezredest urat tervezi a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője megbízni. A mai képviselő- testületi ülésen részt vett Bori Zoltán is, akit a képviselő- testület egyhangú igennel támogatott az új pozíció betöltése tárgyában. Az önkormányzatoknak véleményezési lehetőségük van a kapitányságvezető kinevezésével kapcsolatosan.

Mindkét rendőri vezetőnek eredményes munkát kívánunk!

Köszönjük Török Csaba áldozatos munkáját, melynek köszönhetően remek kapcsolatot sikerült kiépíteni a rendőrség és az önkormányzat között. A Ceglédi rendőrkapitányság mutatói kiválóak, a vármegyében első helyen áll eredményesség tekintetében. Ennek része az Abonyi Rendőrőrs is. Új pozíciója betöltéséhez kívánunk sok erőt, kitartást, jó munkát!

Az új kapitányságvezető úr Bori Zoltán remek szakember, így minden adott ahhoz, hogy a továbbiakban is ugyanilyen eredményes és hatékony együttműködés legyen Abony Város Önkormányzatával és a mutatók számadatai is magas színvonalú rendőrségi munkát tükrözzenek. Ezúton üdvözöljük Bori Zoltán urat tisztelettel az abonyiak nevében az új pozíciójában és kívánunk neki kitartással végzett sikeres munkát! Számítunk a rendőrségre!

Lőrinczy Veronika

Részletek később!

622 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak