Hír: Pályázati felhívás
(Kategória: állásajánlatok, pályázati információk)
Küldte: Handi
2009 február 27 péntek - 09:06:08Pályázati kiírás a társadalmi szervezetek 2009. évi önkormányzati támogatására

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki 2009. évi önkormányzati támogatás igénylésére az alábbi társadalmi szervezetek részére:
- Abony város közigazgatási területén bejegyzett székhellyel rendelkező társadalmi szervezetek

- társadalmi szervezetek részére, amelyeknek bejegyzett országos vagy regionális szervezetük Abony város közigazgatási területén önálló szervezeti egységgel rendelkezik

Pályázatot a pályázati kiírás mellékletét képező pályázati adatlapon nyújthatnak be, amely beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban, vagy letölthető innen pdf formátumban.

Pályázati adatlap

Szabályzat  a társadalmi szervezetek 2009. évi önkormányzati támogatásáraA pályázatok benyújtásának határideje: a megjelenést követő 15. nap.
A pályázat leadásának helye: Polgármesteri Hivatal Jegyzői Titkárság
Pályázni a különböző versenyeken történő részvételre, útiköltségre, versenybírói, játékvezetői költségek (díjak), illetve a társadalmi szervezet működési költségeinek támogatásra lehet. A pályázatnak tartalmaznia kell a támogatott célt, a szervezet bemutatását, tevékenységét, az elért eredményeket.
A pályázatok elbírálásának határideje a benyújtási határidőt követő első Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság ülésének időpontja. A társadalmi szervezetek támogatási keretösszegét Abony Város Önkormányzat költségvetési rendelete tartalmazza.
A támogatás elosztásáról az Oktatási, Sport és Kulturális Bizottság dönt. A döntésről a bizottság tájékoztatja a Képviselő-testületet, illetve minden pályázó írásban értesítést kap.

Abony, 2009. február 12.

 Romhányiné dr. Balogh Edit
polgármesterEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.92 )