Hír: Főzzünk együtt játszóteret
(Kategória: Hivatali hírek)
Küldte: Handi
2009 január 28 szerda - 06:52:04

Folytatódik az UNILEVER Magyarország Kereskedelmi Kft. által szervezett „Főzzön 8 Játszóteret!” nyereményjáték.

A játék részvételi- és játékszabályzatának lényege: összegyűjteni minimum 1000 gramm Knorr Delikát8 termék vonalkódját, és megadni a település nevét, ahová szeretnénk, hogy egy új játszótér épüljön, vagy egy már létező játszótér felújításra kerüljön, valamint a vonalkódokat borítékban a következő címre postai úton elküldi: „Főzzön 8 Játszóteret!” Budapest, 1990.


Játékban valamennyi Knorr Delikát8 termék részt vesz, kivéve a /3-11-20 és a 2*11kg –díszdobozos/ nagykiszerelésű termékeket. A sorsolásokhoz a megyék régiókra vannak beosztva. A Pest megyei pályázatok /1-es régió/ beérkezési határideje 2009. április 15, a sorsolás 2009. április 28. Azok az érvényes Pályázatok, amelyek nem kerülnek kihúzásra a régiós sorsoláson, illetve amelyek a régiós sorsoláshoz kötött beérkezési határidő után, de legkésőbb 2009. augusztus 15-ig érkeznek, részt vesznek az utolsó két játszótérért folytatott versenyben.
 
Ebből adódóan a gyűjtést érdemes folytatni április 15 után is. A játékról részletesebb információ a http://delikat.hu/delikat8/index.php oldalon olvasható.
 
Gyűjtőhelyek: iskolák, zeneiskola, óvodák, könyvtár és a polgármesteri hivatalnál elhelyezett gyűjtőláda.

Városunkban élő gyermekek érdekében kérem csatlakozzanak gyűjtési kezdeményezésünkhöz. Az összefogás, a közösség nagyobb esélyt jelenthet településünknek arra, hogy 2009-ben megnyerjük a Delikát8 „Főzzön 8 játszóteret” program 8 játszóterének egyikét.

Pető Istvánné
Városunk Fejlődéséért EgyesületEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.71 )