Hír: Feltűzték a kinizsis diákokra a szalagot
(Kategória: Intézményi hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2019 november 24 vasárnap - 14:40:52


imgp2467.jpg2019. november 23-án a Varga István Városi Sportcsarnokban került megrendezésre a Kinizsi Pál Gimnázium hagyományos szalagavató bálja. Az idei rendezvény azért volt különleges, mert alkalmat adott az intézmény hatvanéves fennállásának megünneplésére – ahogy szeptemberben a tanévnyitó, majd a szüreti naphoz kapcsolódó öregdiák találkozó. Meghívást kaptak a „fiatal gimnázium” elballagott tanulói, akik sárga szalagot viseltek a szalagavatón.
Kavecsánszkiné Pál Erika igazgatónő iskolai évkönyvvel ajándékozta meg a megjelent különleges vendégeket: Pető Zsolt polgármestert, Kókai-Dudinszky Mónika alpolgármestert, Szűcs Sándort (aki egyéb elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni) dr. Balangó Lászlót és Dévainé Kazinczy Sárát, volt intézményvezetőket, Herédi János és Stummer-Mészáros Bernadett igazgatóhelyetteseket, illetve Mádi Zsoltot, az Intézményi Tanács elnökét.
Az ünnepélyes megnyitón feltűzték a szalagokat a végzős diákokra, akik gyönyörű keringővel ajándékozták meg szeretteiket, majd a lazább, modern koreográfiájú osztálytánc után hajnalig ropták a sportcsarnokban.
 
Cikk és fotók: Jandácsik Pál
(A facebook galéria megtekintéséhez kattintson a képre!)Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.6066 )