Hír: További hat utca felújítása kezdődik meg Abonyban
(Kategória: Önkormányzati hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2019 április 11 csütörtök - 17:07:52


   Abony Város Önkormányzata nyertes pályázatának köszönhetően hat belterületi út burkolatának fejlesztése kezdődik meg a közeljövőben. Az „Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása – belterületi utak, járdák, hidak felújítása” című felhívásra benyújtott pályázatunkat a maximálisan elérhető, 30 millió Ft összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesítette a Belügyminisztérium.
 
   A pályázati forrásból a Károly Róbert utca, a Jólét utca, a Katona József utca, a Mikszáth Kálmán utca, a Rózsa utca és Szent Margit utca burkolata újul meg kettős itatású, mart aszfaltos technológiával.

   A közbeszerzési eljárás lefolytatását követően a legkedvezőbb ajánlatot tevő cég, az abonyi székhelyű Duna-Tisza Aszfalt Kft. végezheti az útfelújítási munkálatokat. A vállalkozási szerződést Romhányiné dr. Balogh Edit polgármester asszony és Tóth Andrea ügyvezető igazgató asszony 2019. április 08-án aláírták. A munkaterület átadás-átvétele megtörtént.Várhatóan már 2019. április 12-én (péntek) megkezdődnek az előkészítő földmunkák, elsőként a Károly Róbert és a Jólét utcában.

A felújítási munkálatok várható befejezése: 2019. július 17.   

A munkálatok alatt részleges forgalomkorlátozás várható az érintett utcákban. 

Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Abony Város Önkormányzata
 
 
Szerző: Darányi Erika
 
 
Korábbi fotó!
 
 
 
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.5698 )