Hír: Ifj. Tóth Sándor gokartos két dobogós eredménnyel rajtolt a bajnokságon
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2019 április 04 csütörtök - 10:49:47


   Megkezdődött a hétvégén a GTC Hungary idei, 2019-es kiírás szerinti bajnoki sorozata. 8 kategóriában több mint 100 versenyző nevezett. Az abonyi, ifj. Tóth Sándor szinte a mindig legerősebb mezőnyt felvonultató Rotax Max Senior kategóriában indult, míg csapattársa István, bordasérülése miatt az Open kategóriában.

   A pénteki szabadedzéseken tettük a dolgunkat, lépésről lépésre állítottuk be a gépeket a pályára, igazodva az időjárási és tapadási viszonyokhoz. Az utolsó edzésre összeálltak a technikák, igen bíztató időket futottunk. Szombaton az időmérő előtti második szabadedzésen „Sancinál” sajnos motorproblémák jöttek elő, próbáltuk orvosolni, de teljes mértékben nem sikerült. Jó setup-al, és bizonytalan motorral vártuk az időmérőt. Sajnos csak a 4. hely sikerült, az egyébként sem erős motorunk nem igazán akart működni. 
 
Az első és második futam is ennek tükrében zajlott, a rajtot jól kapta el Sanci, szinte az első helyre ugrott, de a kigyorsításokon állva hagyták. Jó kis csatákat vívtak, így is megszorongattuk ellenfeleinket. Összetett harmadik és kategória második hely lett az eredmény, mely a körülmények tükrében igen jónak mondható! Csapattársunk, mint említettük bordasérüléssel küszködött, az Open kategóriában indulva nagyon jó kis versenyeket futott, s sikerült összetett harmadik helyet szereznie. Hétvégi eredményünk: két versenyző, két kategória, három dobogó! Soha ne legyen rosszabb! - tájékoztatta lapunkat Tóth Sándor, a Tóth Motorsport Egyesület vezetője. 


 
 
 
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.5676 )