Hír: Várják a jelentkezőket a „Közlekedik a család” vetélkedőre
(Kategória: Hivatali hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 április 18 szerda - 15:18:22


kozlekedik_a_csalad_abonyban_abonyi_abony.hu_2018.jpg   A Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében a „Közlekedik a család” területi döntőjére 2018. május 12-én (szombat) 09.00 órakor kerül sor. A vetélkedő helyszínéül a Ceglédi Skoda Autóház (2700 Cegléd, Kosárhegyi út 2. szám) szolgál.
 
   A versenyre nevezhet minden olyan család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 éves közötti gyereket (gyerekeket) nevelnek.
 
   A megyei verseny díjazottjai értékes ajándékokban részesülnek. A legjobb eredményt elérő család képviseli Pest megyét a 2018. június 23-24. között megrendezésre kerülő országos döntőn. Az országos fődíj egy Skoda Rapid Family típusú személygépkocsi.  A nagyértékű fődíjra tekintettel, hogy a területi versenyen minél több család kapjon lehetőséget a részvételre, ezért az ORFK-OBB a 6-17 éves korosztályt oktató iskolák részére pályázatot hirdet. Azok az oktatási intézmények, amelyeknek a képviseletében a legtöbb család vesz részt a „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő idei területi versenyén, a pályázat keretében az alábbi díjazásban részesülnek.
 
1.     helyezett 500.000.- Ft értékű tan- és sportszert,
2.     helyezett 300.000.- Ft értékű tan- és sportszert,
3.     helyezett 100.000.- Ft értékű tan- és sportszert kap az igények figyelembevételével.

Az iskolák a pályázaton való részvételi szándékot a hozzájáruló nyilatkozat orfkobb1992@gmail.com címre történő megküldésével nyilvánítják ki. (A nyilatkozat letöltéséhez kattintson ide.)
 
Felmerülő kérdéseikkel a Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály baleset-megelőzési előadójához Sós Zsanett c. r. törzsőrmesterhez fordulhatnak a soszs@pest.police.hu címen.
 
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4933 )